Un consilier local din Gorj îl acuză pe primar că i-a făcut avansuri: "A venit la mine acasă"

17-02-2020 10:37
Sursa: www.igj.ro


Primarul Florin Jurebie

Un consilier local din comuna Săcelu, județul Gorj, susține că primarul localității, Florin Jurebie, i-a făcut avansuri sexuale în perioada în care cei doi erau prieteni.

Consilierul Gheorghe Dănășel, de la PUNR, susține că a făcut aceste acuzații în mod public într-o ședință de Consiliul Local, unde a fost înregistrat.

„A pornit de la o ședință de Consiliu. A spus că înregistrează și i-am spus să înregistreze. Eu eram prieten cu el. El nu are familie, dar eu am. Când am văzut că are alte apucături nu l-am mai băgat în seamă. Eu nu pot să stau la masă cu băieți din ăștia care sunt burlaci. Eu mențin ce am spus în ședința de Consiliu. Nu am spus că este homosexual. Am spus că mi-a făcut avansuri sexuale. Eu am zis ce mi-a spus. Am avut o discuție cu el în primăvara anului trecut. I-am spus amical să se însoare și el, dar mi-a spus că nu poate să se însoare, că are și alte lucruri și că nu e perfect. Să-mi facă plângere. Ce mi se poate întâmpla că mi-a făcut declarații de dragoste“, a spus consilierul local la Radio Infinit, citat de www.igj.ro.

Acesta a spus că nu mai vrea să candideze pentru un nou mandat, deoarece nu poate să stea la masă cu primarul: „Cum să-l mai primesc în ochi pe un asemenea om. Mai bine renunț eu. Renunț de pe urma lui. A venit la mine, la casa pe care o am pe teritoriul localității Crasna. Eu i-am cerut să plece, pentru că nu are ce să facă, pentru că e pe teritoriul altei comune. Am dovedit în instanță că am dreptate“.

Reacția primarului: „Este un mod mârșav de a se răzbuna“

 

De cealaltă parte, primarul Florin Jurebie susține că Gheorghe Dănășel vrea să se răzbune pe el după ce a fost amendat de Garda de Mediu Gorj.

"A fost prins când fura apă în apropierea puțurilor noastre și riscam să rămânem fără apă. A fost și amendat de Garda de Mediu cu 7.500 de lei. Ceea ce face el este un mod mârșav de a se răzbuna. Îmi este jenă să vorbesc despre mizeriile pe care le afirmă acest consilier, care este împotriva comunității. Nu am cuvinte cât de josnic este. În spatele lui sunt alte interese“, a spus primarul, potrivit sursei citate.

Sursa: www.igj.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO