Un camin studentesc din Timisoara, zguduit din temelii de o explozie

Ultima actualizare: 24-10-2012 10:07

Usile camerelor au fost smulse din tatani, iar geamurile s-au spart. 60 de studenti aflati in cladire au fost evacuati in graba. Cu totii au scapat insa teferi. Pompierii cred ca deflagratia s-ar fi produs din cauza unei acumulari de gaze.

Explozia a avut loc cu putin inainte de miezul noptii, la etajul 1 al caminului. Camerele de supraveghere instalate pe holuri au surprins momentul deflagratiei - zeci de geamuri s-au facut tandari, iar usile au fost aruncate la cativa metri distanta.

Pericolul a fost urias: aproape toti studentii erau in camere. Cand au auzit zgomotul puternic, au iesit inspaimantati in curtea complexului.

Agentul de paza al caminului verificase zona cu putin timp inainte, insa nu a observat nimic suspect.

Abia dupa aproape trei ore, cat au durat verificarile, studentii s-au putut intoarce in camere. La fata locului au ajuns imediat doua ambulante si un echipaj de pompieri, insa, din fericire, explozia nu a fost urmata de un incendiu si nimeni nu a fost ranit.

Primele date ale anchetei arata ca explozia s-ar fi produs in urma unei acumulari de gaze.

Administratorul caminului a spus ca gazul a fost oprit pentru cateva ore, deoarece se faceau niste lucrari. Iar la scurt timp dupa ce s-a reluat alimentarea a avut loc si deflagratia.

Deocamdata nu se cunoaste valoarea pagubelor. Mai multe camere au fost insa distruse aproape in totalitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO