Irlandezul beat care a intrat în Parlament, reținut. Polițiștii au așteptat ore întregi să se trezească

Ultima actualizare: 27-12-2021 16:43

Un bărbat a reușit să intre în Parlament, luni, după ce a spart un geam. Cetățeanul a fost dus la Secția 17 Poliție și a fost reținut, fiind scos în cătușe. Polițiștii au așteptat mai mult de 12 ore ca individul să se trezească.

Potrivit unui comunicat al poliției, bărbatul ar fi reușit să intre în Parlament după ce a sărit gardul, ulterior spărgând un geam.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi de origine irlandeză și ar fi spart geamul de la toaleta CCR, ulterior urcând pe scara de serviciu până la etajul 3. La audieri, acesta ar fi spus ofițerilor că nu știe cum a ajuns acolo și că avea impresia că este în holul hotelului.

„În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire. Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis poliția.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO