Un bărbat care consumase alcool, prins la referendum cu o armă asupra sa


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 06 Octombrie 2018 13:49
Categorie: Stiri actuale
Arma

Referendumul pentru familie 2018. Un bărbat dintr-o comună din Caraș-Severin a încercat să meargă la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție purtând asupra sa o armă.

Bărbatul din comuna Băuţar a fost descoperit de poliţişti în afara secţiei de votare din localitate, sub influenţa băuturilor alcoolice și având asupra sa o armă, informează Agerpres.

„În jurul orei 10,40 s-a prezentat un bărbat în faţa secţiei din comuna Băuţar, pentru a-şi exercita dreptul la vot. Poliţistul aflat la faţa locului a observat un pistol care se afla într-un toc. Pistolul era unul de autoapărare, cu bile de cauciuc şi era deţinut de bărbat în mod legal. Problema era că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ceea ce contravine legii. Propriu-zis, acesta nu este un incident electoral, iar fapta nu este o infracţiune, ci doar contravenţie", a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Dinu Nicorici.

Poliţiştii urmează acum să stabilească ce sancţiune îi vor aplica bărbatului, fiind vorba de o contravenţie şi ţinând cont de faptul că acesta deţinea autorizaţie de port-armă, însă, legea interzice portul acesteia sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO