Un bărbat a scăpat în mod miraculos cu viață după ce a căzut sub tramvai în Arad. Cum a fost posibil

×
Codul embed a fost copiat

Un bărbat a scăpat cu viață, într-un mod miraculos, după ce a căzut sub un tramvai și a rămas blocat acolo.

 

Ceilalți călători au alertat vatmanul, care a pus imediat frână și a evitat o tragedie în ultimul moment.

Accidentul a avut loc în centrul municipiului Arad. Călătorul în vârstă de aproximativ 50 de ani a urcat în tramvai la capăt de linie.

Vatmanul susține că bărbatul ar fi fost sub influența alcoolului, motiv pentru care a fost foarte atent la el încă din momentul în care a urcat în tramvai.

Citește și
Masca
Ce se va întâmpla cu controlorul care nu a purtat mască în tramvai

Octavian Pantea, vatman: ”Respectivul a urcat în tramvai în capăt. Am observat că era beat cel puțin după cum se mișcă, am fost atent unde se coboară. Aici a coborât, am închis ușile, am dat să plec și pe urma m-am uitat în oglindă și am văzut că a căzut între grilajul dintre vagoane, am oprit tramvaiul, noroc că nu a ajuns roata, am oprit la jumate de metru în fața roții”.

Și martorii susțin că bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate.

Martor: ”Era beat, a urcat în stație la Aradul nou și aici a coborât, ce l-a apucat nu știu, că a căzut între tramvaie, noroc că a observat vatmanul”.

 

Au ridicat vagonul cu perne de aer pentru a scoate victima

 

Martor: ”A venit tot așa, am zis că pe asta îl dor rău picioarele, dar a urcat la Aradul nou beat și a picat între tramvaie și eu i-am făcut semn la vatman să oprească că era să treacă peste el, a oprit dar trebuia ridicat vagonul”.

Norocul călătorului a fost că vatmanul a frânat imediat, iar vagonul din spate nu a trecut peste el. La fața locului a sosit un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Slt. Claudiu Mihuț, ISU Arad: ”Persoana a fost scoasă de echipajul de descarcerare și transportată la spital. A fost o intervenție dificilă, persoana a fost scoasă conștientă și predată echipajului de prim ajutor”.

Pompierii sosiți la fata locului au fost nevoiți să ridice vagonul cu ajutorul unor perne de aer pentru a-l scoate pe bărbat de sub tramvai.

 

Citește și...
Jandarm din Ialomița sancționat de șefii săi pentru că nu purta mască în tramvai la București
Jandarm din Ialomița sancționat de șefii săi pentru că nu purta mască în tramvai la București

Un jandarm este cercetat disciplinar de către superiorii săi din Ialomița după ce a fost suprins fără mască de protecție într-un tramvai din București.

Ce se va întâmpla cu controlorul care nu a purtat mască în tramvai
Ce se va întâmpla cu controlorul care nu a purtat mască în tramvai

Societatea de Transport București a anunțat că îl va sancționa pe controlorul care a fost surprins fără mască într-un mijloc de transport în comun. 

Accident între un tramvai și un TIR în Capitală
Accident între un tramvai și un TIR în Capitală

Circulația tramvaielor este restricționată pe sensul către Crângași, în Capitală, după ce un TIR și un tramvai s-au ciocnit în zona stadionului Steaua.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.