Un angajat ISU Mureș a dispărut pe munte. De o săptămână nu a dat niciun semn

Ultima actualizare: 05-03-2019 14:05

Un bărbat de 37 de ani, angajat la ISU Mureş şi pasionat de alpinism, este dat dispărut după ce în urmă cu o săptămână ar fi plecat într-o drumeţie către vârful Omu.

Se pare că ultima dată a vorbit cu o prietenă pe 26 februarie, însă nu i-a dat detalii despre traseu şi nu i-a spus nici dacă era sau nu însoţit. Deocamdată nimeni nu îl caută pe bărbat, întrucât cei de la Salvamont nu au indicii despre poziţionarea lui.

Nimeni nu mai ştie nimic de Andrei Haiduc de o săptămână. Colegii săi de la ISU Mureş s-au dus la el acasă să-l caute, după ce acesta nu a mai ajuns duminică la lucru, însă nu l-au găsit. Se pare că bărbatul ar fi plecat pe munte spre vârful Omu.

Salvamontiştii însă nu ştiu ce rută a ales acesta şi nimeni nu îl caută. Este posibil ca alpinistul să fi plecat dinspre Bran, Râşnov sau Buşteni, aşadar aria de căutare este mult prea mare. Oricine are informaţii despre el este rugat să sune de urgenţă la 112.

Andrei Haiduc are 37 de ani şi o experienţă bogată în ascensiuni montane. Totuşi în ziua în care se pare că a dispărut vremea era foarte urâtă şi riscantă pentru o drumeţie pe munte.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO