Un călător a căzut dintr-un autobuz aflat în mers, în Brăila


Ultimul update: Marti 05 Martie 2019 12:13
Data publicarii: Marti 05 Martie 2019 12:08
Categorie: Stiri actuale
autobuz, scaune autobuz

Un călător a căzut dintr-un autobuz aflat în mers pe un traseu din municipiul Brăila, după ce uşile acestuia au fost deschise din greşeală de către şofer.

Șoferul s-a prezentat la poliţie pentru a sesiza evenimentul, potrivit informaţiilor furnizate marţi de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, relatează Agerpres

Autobuzul aparţine societăţii locale de transport în comun, SC Braicar SA, şi rula pe linia nr.4 din municipiul Brăila, când şoferul a apăsat din greşeală, potrivit directorului Braicar, Cornel Săndulescu, butonul de deschidere a uşii, chiar în momentul în care lua o curbă, iar un pasager a căzut din vehicul.

Este vorba despre un bărbat care s-ar fi ridicat în urma căzăturii şi şi-ar fi continuat drumul pe picioarele lui, după cum a mai declarat directorul Braicar.

"Şoferul s-a prezentat la sediul poliţiei, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pasagerul, un bărbat, care ar fi căzut din mijlocul de transport în comun, nu s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a depune plângere în acest sens şi, până la acest moment, se pare ca nu s-a prezentat nici la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Laura Dan.

În urmă cu trei săptămâni, SC Braicar a mai fost implicată într-un eveniment, roata unui autobuz aflat în mers, în care erau zece persoane, s-a rupt şi s-a oprit în mijlocul drumului, incidentul fiind surprins de o cameră de supraveghere.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe
Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO