Uber, reacție la protestul taximetriştilor: Mulţi şoferi deja folosesc aplicaţia noastră


Ultimul update: Miercuri 17 Aprilie 2019 10:29
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2019 10:18
Categorie: Stiri actuale
Protest al taximetriștilor în Piața Victoriei - 2

Platforma de ridesharing Uber a anunţat, miercuri, referitor la protestul taximetriştilor din Piaţa Victoriei, că vrea să colaboreze cu industria de taxi din România, aşa cum procedează şi în alte ţări.

în contextul în care mulţi şoferi de taxi folosesc deja această aplicaţie.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) organizează, miercuri, în Piaţa Victoriei, un protest împotriva Ordonanţei de Urgenţă ”pentru menţinerea pirateriei”.

Uber a transmis o poziţie privind protestul COTAR împotriva intenţiei Guvernului de a crea un cadru de reglementare şi pentru serviciile de ridesharing.

Vrem să colaborăm cu industria de taxi aşa cum facem în alte ţări. De fapt, mulţi şoferi de taxi deja folosesc aplicaţia noastră. Însă nu vom fi niciodata de acord cu patronatele care se opun tehnologiei şi dreptului consumatorilor de a alege. Avem încredere că Guvernul va opta să nu limiteze serviciile de ridesharing ci să le reglementeze corect, în interesul a milioane de români care folosesc şi aceste aplicaţii şi vor să aibă în continuare mai multe opţiuni de transport”, au transmis reprezentanţii Uber România.

Reprezentanţii COTAR şi ai FORT au organizat, în ultima perioadă, mai multe proteste în Bucureşti, acuzând platformele de ridesharing, precum Clever şi Uber, că nu ar funcţiona în legalitate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

Taximetrist, atacat cu ouă de colegii săi, pentru că nu participă la protest
Protest la Uzina Dacia. Angajații s-au dus la biroul directorului cu tăvile de mâncare
Protest la Uzina Dacia. Angajații s-au dus la biroul directorului cu tăvile de mâncare
VIDEO PROTVPLUS.RO