Trei minori au făcut accident cu o mașină furată, căreia i-au schimbat numerele


Ultimul update: Miercuri 05 Iunie 2019 17:27
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2019 16:22
Categorie: Stiri actuale

Isprăvile a trei adolescenţi din Ploieşti, dornici de plimbare cu maşini furate, s-ar putea încheia după gratii.

 

Băieţii, dintre care unul are 17 ani, iar ceilalţi doi - 15, au fost prinşi după ce au provocat un accident în timp ce făceau ture cu un autoturism care, evident, nu le aparţinea.

Planul hoților

 

Cei trei au pus în aplicare un plan menit să îngreuneze munca poliţiştilor, care ar fi încercat să le dea de urmă. Au sustras o maşină, pe care au dezmembrat-o şi de la care au păstrat plăcuță de înmatriculare.

Pe aceasta au montat-o pe o altă maşină, furată de pe o stradă din Ploieşti. Doar că după ce s-au plimbat mai bine de 60 de kilometri cu acest autoturism, pe care băiatul de 17 ani l-a condus fără a avea permis, au încheiat cursa cu un accident.

Trei maşini au fost avariate, iar cei trei prieteni au fugit printre blocuri. Totuşi, anchetatorii au reuşit să îi găsească.

Cel mai mare a fost reţinut pentru furt calificat, distrugere, conducere fără permis şi cu numere de înmatriculare false.

Ceilalți doi băieţi vor fi supuşi unei expertize neuropsihiatrice, pentru a se stabili dacă aveau sau nu discernământ când au participat la infracţiuni.

Tags: hoti, masina, jaf,

Pod feroviar de 56 de tone, furat de hoții de fier vechi. Cum au acționat. VIDEO
Hoții,
Şi-au montat camere de supraveghere în apartament. Ce au filmat a doua zi i-a şocat
VIDEO PROTVPLUS.RO