Trei băieți de 8, 9 și 10 ani au distrus o școală din Clejani. Explicația celor 3

13-09-2019 10:33


Caz scandalos în Clejani, judeţul Giurgiu. Şcoala a fost devastată de câţiva elevi, şi arată acum ca după o tornadă.

Scaunele, băncile, materialele didactice, jucăriile, totul a fost aruncat cât colo sau distrus. Copiii au împrăştiat peste tot, până şi substanţele din extinctoare sau detergenţii femeilor de serviciu! De vina ar fi trei băieţi de 8, 9 şi 10 ani, doi dintre ei elevi ai şcolii.

Imagini din școala vandalizată în galeria foto

Copiii au intrat înăuntru pe un geam lăsat deschis. Şi s-au apucat, pe îndelete, să facă dezastru.

Abia după câteva ore, băieţii au fost descoperiţi de femeia de serviciu, la duș. De spaimă, unul dintre copii a fugit dezbrăcat acasă, s-a îmbrăcat, dar a revenit la şcoală pentru a vedea ce se întâmplă. Prietenii lui le-au povestit poliţiştilor tot ce s-a întâmplat. 

Primarul din Clejani: Suntem socați de cele întâmplate

 

”La ora 13.00. după ce s-au încheiat cursurile, şcoala a fost încuiată şi personalul a plecat acasă. În jurul orei 17, a venit femeia de serviciu pentru a face curăţenie în şcolă. Nu i-a venit să creadă ce a văzut. Cu toţii suntem şocaţi de cele întâmplate, nu putem să înţelegem cum nişte copii au putut să facă acest lucru”, spune Florin Nidelea, primarul comunei Clejani.

Unul dintre copii a povestit întreaga întâmplare. ”Am observat că un geam este deschis şi am zis să intrăm pentru a vedea ce este înăuntru. Ne-am plimbat prin şcoală, când o jucărie a început să cânte. Este aia care anunţă că este ora trei. Am luat-o şi am aruncat-o în cutia cu jucării, nu a încetat zgomotul. Am dat în ea cu un băţ, care a sărit şi l-a lovit pe ăsta mic. Atunci ne-am enervat şi am început să distrugem totul. Am văzut şi într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv până am început să obosim”.

Ancheta este încă în desfăşurare, la faţa locului prezentându-se şi reprezentanţii DGASPC Giurgiu.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO