Traian Basescu a ajuns vineri in fata procurorilor in dosarul in care e acuzat de amenintare. "Voi continua sa ma apar"

Ultima actualizare: 14-09-2015 07:08
Traian Basescu a ajuns vineri in fata procurorilor...
Traian Basescu a ajuns vineri in fata procurorilor...

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost audiat vineri din nou, la Parchetul General, in dosarul in care a fost reclamat pentru santaj de senatoarea Gabriela Vranceanu Firea.

Dupa schimbarea incadrarii juridice, din santaj in amenintare, Traian Basescu a fost nevoit sa dea o noua declaratie. El ar putea fi trimis in judecata si condamnat la un an de inchisoare, daca va fi gasit vinovat.

La iesirea din Parchetul General, fostul presedinte a fost huiduit de cativa protestatari, dar si aclamat de cativa sustinatori. Si a primit din partea unei admiratoare un buchet de flori, dar si un sarut pe obraz.

Presupusa victima a lui este senatorul Gabriela Vranceanu Firea, cea care a depus plangerea. Basescu a declarat, vineri, la iesirea de la Parchetul General, ca nu a facut decat sa se apere.

"Nu am facut decat un lucru simplu. Ma apar si voi continua sa ma apar. (...) Este un punct de vedere, eu am altul", a spus Basescu la iesirea de la Parchetul General.

Saptamana trecuta, pe 2 septembrie, Traian Basescu a fost la Parchetul General, iar la iesire a declarat ca procurorii i-au schimbat incadrarea in dosarul in care este urmarit penal, din infractiunea de santaj in cea de amenintare.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO