Trafic feroviar afectat între Dr. Tr. Severin-Strehaia. Linia a fost acoperită de ape

Ultima actualizare: 24-06-2019 10:42
tren Dr. Tr. Severin
WhatsApp

Mai mulți călători s-au plâns de întârzieri ale trenurilor  pe tronsonul Dr. Tr. Severin-Strehaia.

 

Traficul feroviar pe raza Regionalei CF Craiova se desfăşoară cu transbordare auto pe segmentul de cale ferată Dr. Tr. Severin - Strehaia, după ce linia de cale ferată a fost acoperită de ape în zona macazelor la intrarea în staţiile Balota şi Prunişor, dar şi pe intervalul de staţii Prunişor - Igiroasa, informează luni CFR SA.

"Această măsură a fost luată pentru asigurarea continuităţii circulaţiei trenurilor, după ce linia de cale ferată a fost acoperită de ape în zona macazelor la intrare în staţiile Balota şi Prunişor, dar şi pe intervalul de staţii Prunişor - Igiroasa", precizează CFR SA.

Echipele feroviare de intervenţie sunt la faţa locului şi acţionează pe intervalul Igiroasa - Prunişor, unde terasamentul a fost spălat de viitură.
 

Suceava: Locomotivă deraiată din cauza viiturilor, la Părhăuţi; traficul feroviar - întrerupt temporar


 Traficul feroviar este întrerupt temporar pe Secţia de cale ferată 513, în zona staţiei CF Părhăuţi din judeţul Suceava, după ce un tren a deraiat, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe secţia de cale ferată 513, la kilometrul feroviar 4+900 de metri, în zona staţiei CF Părhăuţi, a avut loc un eveniment feroviar soldat cu deraierea locomotivei trenului Regio 5731, care se deplasa pe ruta Suceava - Cacica.

Evenimentul feroviar a fost cauzat de viiturile de pe calea ferată, produse de ploile abundente din ultimele 24 de ore.

Nu s-au înregistrat victime, dar traficul feroviar în zonă este întrerupt.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO