Tânără de 19 ani, agresată de paznicii de la Spitalul din Craiova. VIDEO

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
spital, craiova, agresiune, paznic,
Facebook.com

Maria, o tânără de 19 ani din Craiova, susține că a fost agresată de paznicii de la Spitalul de Urgență Craiova.

Totul s-a petrecut marți, pe 13 martie, când tânăra studentă a mers să își viziteze și să-și ajute iubitul care suferise o intervenție chirurgicală.

„Am intrat în spital pe la Poarta 2. Erau foarte mulți oameni acolo și eu le-am explicat de ce vreau să intru și nu m-au lăsat, m-au băgat undeva jos cu multe persoane și apoi m-au chemat la ei și mi-au făcut semn să urc. Am urcat eu cu încă câteva persoane. Am urcat până la etajul 4. Am rămas pe hol și așteptam să vină asistentul să îmi spună ce trebuie să fac. Între timp au venit băieții respectivi, care și ei erau jos când mi s-a făcut semn să urc. Mi-au zis să cobor, că nu înțeleg, că îmi bat joc de ei. Dânsul m-a tot împins și l-am întrebat de ce mă atinge și s-a enervat. La un moment dat am simțit ceva peste față, nu știu sigur dacă m-a lovit cu palma. Mi-am luat telefonul și am început să filmez. A început să îmi dea peste mână și m-a înjurat. În acest timp ceilalți râdeau”, a susținut Maria Udrea pentru jurnalulolteniei.ro.

Potrivit sursei citate, medicii de la SJU Craiova se plâng și ei de atitudinea agenților de pază: „Ei văd când sunt probleme cu aparținătorii, avem camere de supraveghere, dar nu vin imediat. Abia după ce îi sunăm se mișcă. Iar când vin spun că n-au ei ce să facă. Unii sunt obraznici și cu noi”.

Purtătorul de cuvânt al unității medicale a declarat că astfel de comportamente nu sunt agreate și se vor lua măsuri. „Rolul agentului de pază este de a coordona accesul aparținătorilor în spital, de a-l permite, ori de a-l opri. Acestă coordonare trebuie făcută conform fișei postului, într-un mod civilizat și legal. Din imagini se observă cu ușurință că agentul de pază nu a acționat conform regulamentului intern și nici legislației arătând un comportament agresiv fizic și verbal față de aparținătoare. Acest comportament nu poate fi justificat în niciun fel. Nu agreem acest comportament. Spitalul va solicita lămuriri agentului de pază implicat în acest incident și de asemenea firmei de pază și se vor lua măsuri în consecință”, a declarat dr. Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SJU Craiova.
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO