Sute de sibieni au adus trolere, la sediul PSD din Sibiu, în semn de protest

Dată publicare: 17-12-2017 13:51
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Protest la Sibiu

Sute de persoane au venit, duminică, cu trolere la sediul PSD din Sibiu, pentru a atrage atenția că mulți români, în special tineri, își doresc să plece din țară, din cauza guvernării PSD.

Pentru a şaptea zi consecutiv, sibienii s-au strâns la prânz în ceea ce au denumit „Zona liberă de corupţie”, aflată peste drum de sediul organizaţiei judeţene a PSD Sibiu, informează News.ro.

„Tematica e legată de faptul că mulţi români, tineri în special, sunt atât de dezamăgiţi de situaţia politică actuală şi revoltaţi de modificările aduse legilor justiţiei (şi implicaţiile lor), încât se gândesc serios să plece din ţară. Să emigreze. Vorbim despre tineri, familii, destine”, au transmis organizatorii.

Potrivit reprezentanţilor comunităţii „Vă vedem din Sibiu” s-au alăturat mişcării protestatari din mai multe oraşe.

„Astăzi în Sibiu, mâine-n toată ţara! Mişcarea «#vavedem» numără acum 10 locaţii pe harta României: Bucureşti, Sibiu, Braşov, Constanţa, Bârlad (felicităăări, Bârlad!), Iaşi, Craiova, Galaţi, Cluj, TImişoara. Împreună suntem puternici!”, se arată pe pagina oficială a protestului.

Sibienii sunt decişi să nu renunţe, cu atât mai mult cu cât săptămâna viitoare este decizivă pentru modificarea legilor justiţiei. Protestul mut de la Sibiu, de tipul „sit-in” a fost demarat încă de luni şi a durat 60 de ore neîntrerupt. Ulterior, protestul a fost suspendat în semn de respect pentru Regele Mihai, însă, zilnic, la prânz, este organizat un flashmob.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO