Subiecte MATEMATICĂ Simulare BAC 2019. Ce exerciții au primit elevii


Ultimul update: Miercuri 20 Martie 2019 12:59
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2019 10:41
Categorie: Stiri actuale
elevi

Subiecte Matematică Simulare BAC 2019. Sesiunea de simulări a Bacalaureatului a continuat miercuri cu probele de Matematică şi Istorie.

Subiecte Matematică Simulare BAC 2019 Clasa a XI-a

Liceenii de la Tehnologic au avut de rezolvat la Subiectul I cerințe tip grilă, la subiectul al II-lea matrice și funcții la subiectul al III-lea.

Subiecte Matematică Simulare BAC 2019 Clasa a XII-a


Foto: Ziarul Unirea

În premieră, elevii de clasa a XI-a, chemaţi să dea testul alături de colegii mai mari, au primit şi subiecte tip grilă, care ar putea fi introduse la examenul de anul viitor.

Din 3 ore, cât puteau sta aplecaţi asupra foilor cu subiecte, mulţi au folosit doar o oră şi jumătate. 30 de puncte din 100 au fost alocate grilei.

La fel ca şi la Bacalaureat, este obligatoriu ca elevii să predea şi ciornele. Metodologia prevede notarea strict conform baremului şi nu permite comisiei să confrunte ce a bifat copilul în lucrare cu rezolvarea desfăşurată din hârtii. Aşadar, nimeni nu poate spune dacă elevul a ales la nimereală, s-a inspirat de la vecini sau chiar a încercuit o variantă pentru că a considerat-o corectă.

La examenul din acest an, probele obligatorii, adică Istoria sau Matematică, rămân în varianta clasică, fără subiecte tip grilă.

Subiecte Matematică Simulare BAC 2019. Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie.

Subiecte Matematică Simulare BAC 2019. Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare. Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO