Student prins aruncând ghivecele de pe un pod din Timişoara. Explicaţia tânărului

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Student prins aruncând ghivecele de pe un pod din Timişoara. Explicaţia tânărului
Tion

Agenţii au oprit în primele ore ale zilei de miercuri un tânăr acuzat că arunca ghivecele cu flori de pe Podul Michelangelo din Timişoara.

 

Potrivit Tion.ro, în noaptea de marți spre miercuri, polițiștii locali au prins în flagrant un tânăr care arunca ghivecele cu flori de pe Podul Michelangelo în Bega. Este vorba despre un bărbat de 23 de ani din Vulcan, judeţul Hunedoara, student la Universitatea Tibiscus. Când i-a văzut pe polițiștii locali, tânărul ar început să râdă și le-a explicat că a făcut-o pentru că un prieten i-a spus că i-ar aduce noroc.

„Cel în cauză a distrus nu mai puțin de 26 de ghivece ornamentale, motivând că un prieten de-al său i-a spus că dacă le aruncă va avea noroc. Tânărul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au afirmat reprezentanții Poliției Locale Timișoara, conform Tion.ro.

De-a lungul timpului, agenţii au prins zeci de persoane aruncând ghivecele cu flori de pe Podul Michelangelo în Bega. Printre aceştia se numără şi turişti străini. În ultimele luni, însă, obiceiul părea să fi fost uitat, până la acest incident.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO