Sticle incendiare în fața sediului PSD Timiș: "Am sesizat Poliţia”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 31 Mai 2018 14:08
Categorie: Stiri actuale
politia

Mai multe sticle în care se afla cel mai probabil gaz lampant, potrivit News.ro, au fost aprinse de persoane necunoscute în faţa sediului PSD Timiş, iar Poliţia a deschis dosar penal pentru ameninţare.

Potrivit poliţiştilor, trei sticle au ars pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timiş de pe splaiul Tudor Vladimirescu, iar cel puţin una a ars langă zidul clădirii.

"Am sesizat Poliţia, sunt trei sticle puse vizavi, pe trotuar, două sau trei sunt sparte în faţa sediului şi cu una s-a dat în sediu. Este de condamnat o astfel de atitudine, într-un oraş ca Timişoara care va fi capitală culturală europeană şi într-un oraş în care cu toţii susţinem convieţuirea indiferent de etnie sau culoare politică”, a declarat pentru News.ro Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş.

În momentul în care sticlele au fost aprinse, în clădire nu se afla nimeni.

Poliţiştii au început cercetările şi vor viziona şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere care sunt instalate pe imobilul ce adăposteşte sediul filialei judeţene a PSD.

Potrivit anchetatorilor, nu sunt urme vizibile de atac asupra clădirii şi a fost deschis un dosar penal pentru ameninţare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO