Steven van Groningen a fost numit "cel mai admirat CEO din Romania" la gala Business Magazin

Ultima actualizare: 31-10-2013 06:55
Steven van Groningen

Elita buisiness-ului romanesc a fost premiata luni seara intr-o gala remarcabila organizata de revista Business Magazin.

Au fost desemnati cei mai admirati 100 CEO din Romania, oameni care in decursul unui an au reusit nu numai sa conduca un buisness de succes, ci sa se si remarce si in activitati publice.

Regulile decernarii premiilor au fost cat se poate de simple: fiecare CEO si-a votat, practic, adversarul, iar cel care a primit cele mai multe remarci a intrat in top.

Marele premiu si titlul de "cel mai admirat CEO din Romania" i-a revenit, pentru al doilea an consecutiv, lui Steven van Groningen, care se afla in conducerea unei banci cu cel mai mare profit din Romania.

Omul care a demonstat ca si din distractie de bun gust se fac bani este Liviu Popescu, CEO-ului unui important club din Bucuresti. A ponit afacerea cu un restaurant, iar astazi a ajuns la buisness-uri de 7 milioane de euro prin cele cinci cluburi pe care le manageriaza.

Vasile Iuga a primit titlul de cel mai bine pozitionat roman intr-o companie de consultatnta de top.

La Gala CEO Awards, aflata la cea de-a treia editie, au fost premiati noua dintre cei mai admirati manageri din Romania. Toti au castigat prin actiunile si profesionalismul lor, dar si prin admiratia si respectul celorlalti.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO