Ștefan Mandachi are un nou proiect. Apelul lansat românilor: ”Împreună. #şieu #șîtu #șînoi”

Ultima actualizare: 17-04-2019 07:46
stefan mandachi
Facebook.com

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, cel care a construit primul kilometru de autostradă din Moldova, lucrează acum la un nou proiect. Este vorba despre un film documentar despre accidentele mortale de pe şoselele României.

”Aştept cât mai multe sugestii din partea voastră. Mă interesează mărturia oamenilor care au pierdut oameni dragi în accidente rutiere sau şi-au distrus vieţile din cauza drumurilor dezastruase.

Aştept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locaţii, evenimente, întâmplări, decese, nervi, situaţii absurde, cu care sunt sigur că vă confruntaţi mulţi dintre voi”, este noul apel lansat de Mandachi pentru români.

Acesta precizează că în documentarul său va include și interviuri cu politicieni, pentru că ”cu siguranţă ştiu ei mai bine cine sunt vinovaţii”.

”Va urma o perioadă de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a încerca să depistăm cine sunt vinovaţii pentru moartea a 2000 oameni anual (mulţi nevinovaţi). Cu siguranţă ştiu ei mai bine cine sunt vinovaţii. Asta nu înseamnă că îmi voi încălca promisiunea că nu voi face politica vreodată în această viaţă”, a mai precizat Mandachi.

Mesajul publicat pe contul său de Facebook:

Împreună cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experţi) lucrăm la un proiect nou.
Vom începe pregătirile pentru un film documentar de lungmetraj care are că teme:
- tragediile care se repetă în România de 30 ani din cauza accidentelor rutiere şi a nesimţirii celor care au condus România
- zona de confort şi nepăsare a românilor
- importanţa unui pas mic de furnica pentru o ţară întreagă
- reactivarea conştiinţei romanilor
- corupţia şi politicul care contaminează curajul oamenilor

În acest proiect vom lua interviuri politicienilor din TOATE partidele, inclusiv celor care ne-au criticat sau sprijinit, antreprenorilor, sportivilor, oamenilor de cultură, preoţi, jurnalişti, poliţişti, medici, etc.

Va urma o perioadă de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a încerca să depistăm cine sunt vinovaţii pentru moartea a 2000 oameni anual (mulţi nevinovaţi). Cu siguranţă ştiu ei mai bine cine sunt vinovaţii. Asta nu înseamnă că îmi voi încălca promisiunea că nu voi face politica vreodată în această viaţă.

Un film documentar înseamnă DOCUMENTARE de aceea este ilogic să excludem din cercetare oameni politici.

Voi călători mult în România începând din iubita mea Bucovina şi voi duce mesajul meu la cât mai mulţi romani.

Aştept cât mai multe sugestii din partea voastră. Mă interesează mărturia oamenilor care au pierdut oameni dragi în accidente rutiere sau şi-au distrus vieţile din cauza drumurilor dezastruase.

Aştept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locaţii, evenimente, întâmplări, decese, nervi, situaţii absurde, cu care sunt sigur că vă confruntaţi mulţi dintre voi.

Ai fost la un pas să-ţi pierzi viaţa tu sau vreun apropiat? Ai surprins vreun eveniment? Orice idee, fotografie, imagini pot deveni subiectul filmului. Astfel îţi cunoaştem povestea şi o ducem mai departe.

Noi facem filmul! Împreună. #şieu #șîtu #șînoi

Vă iubesc pe toţi!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO