Starea Regelui Mihai. Fostul suveran a primit sfânta împărtășanie

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Onomastică îndurerată, la Aubonne, în Elveţia. Majestatea Sa Regele Mihai este în suferinta, este mesajul transmis miercuri dimineaţă de Casa Regală a României.

Marți seara, fostul suveran a primit sfânta împărtășanie de la un preot, în prezența Principesei Margareta. Nepotul Regelui, Nicolae, a fost și el în vizită la bunicul său. 

Casa Regală a anunțat că marea sărbătoare „îl găsește pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferință, la reședința din Elveția”, fiind înconjurat de „Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.”

Altețele Lor au anunțat că nu vor organiza niciun eveniment la reședință și că Regele este „asistat neîncetat” de maici și angajați.

Regele Mihai a primit Sfânta Împărtășanie

„Aseară, un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale și Meridionale a venit la reședinţa din Elveția pentru a da Majestății Sale Sfânta Împărtășanie, în prezența Principesei Moștenitoare.”

Ziua de 8 noiembrie are o semnificație aparte pentru Familia Regală, întrucât se serba „public atât ziua de naștere, cât și ziua onomastică” a Majestății Sale.

„La Palatul Elisabeta, după anul 2001, Regele Mihai a găzduit de 8 noiembrie evenimentul „Porți deschise”, la care toți românii care doreau să-i ureze la mulți ani erau bineveniți. Ultimele două ocazii în care Regele a apărut la balconul Palatului Elisabeta de ziua onomastică au fost în zilele de 8 noiembrie 2013 și 19 noiembrie 2014.

Principesa Moștenitoare Margareta mulțumește tuturor celor care au trimis în ultimele două zile atât de multe mesaje de iubire, de admirație și de încurajare pentru Majestatea Sa!”, se arată în comunicat.

„Familia Regală urează tuturor celor care poartă numele Sfinților Mihail și Gavriil pace sufletească, bucurii și împliniri!”, este mesajul transmis de Casa Regală a României.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO