Starea genistului SRI ranit la antrenament, critica. A ramas fara brate


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 08:25
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2011 17:26
Categorie: Stiri actuale

Vesti cutremuratoare despre luptatorul antitero ranit intr-un poligon de antrenament al SRI. Desi initial toata lumea dadea asigurari ca subofiterul este bine sanatos, de fapt, starea omului este critica, si respira doar ajutat de aparate.

Seful Biroului de Presa al SRI Sorin Sava a declarat astazi "evolutia starii de sanatate a specialistului este progresiv nefavorabila". Asta din pricina politraumatismului si a leziunilor complexe care au generat instalarea disfunctiilor multiple. De altfel, adauga surse medicale, medicii i-au indus starea de coma pentru a-l tine in viata pe maistrul militar de la Brigada Antiterorista. Aceleasi surse sustin ca luptatorul si-ar fi pierdut in urma exploziei unei grenade fumigene ambele brate dar si un ochi si in ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, sansele de supravietuire sunt minime.

Va reamintesc ca maistrul militar in varsta de 38 de ani a fost ranit in dimineata zilei de 3 mai in poligonul de antrenament din Chitila si imediat dupa deflagratie a fost transportat de urgenta la spitalul SRI-ului unde a fost supus mai multor interventii chirurgicale.

Un genist SRI a fost ranit de o grenada la un exercitiu militar

Citeste si

FAZA ZILEI. Beat crita, a incercat sa sune de la pachetul de tigari. VIDEO

Cine i-a luat locul lui Charlie Sheen in serialul "Two and a Half Men"


 

Un genist SRI a fost ranit de o grenada la un exercitiu militar
VIDEO PROTVPLUS.RO