Starea de sanatate a regelui Mihai este "stabila". Principesele Margareta si Maria, dar si Radu Duda, in Elvetia

10-04-2017 10:23


Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu, insotiti de Principesa Maria, se afla pentru cateva zile alaturi de Regele Mihai I, la resedinta privata din Elvetia, anunta, luni, Familia Regala.

Potrivit sursei citate, Regele Mihai I, Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principesa Maria petrec impreuna momente in familie, in zilele care preced marea sarbatoare a Pastelui si in Saptamana Mare.

"Regele Mihai I este inconjurat permanent de o eminenta echipa medicala, de membri ai Casei Majestatii Sale detasati in Elvetia si de doua maicute ortodoxe. Starea de sanatate a Majestatatii Sale este stabila", se mentioneaza pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

Regele Mihai I - ultimul monarh din tarile Europei de Est, care in 25 octombrie 2016 a implinit 95 de ani - s-a retras din viata publica la inceputul lunii martie a anului trecut, cand Casa Regala a anuntat ca acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale la o clinica din Lausanne.

VIDEO PROTVPLUS.RO