Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a înrăutățit. Anunțul medicilor

Ultima actualizare: 10-09-2019 14:15
Mario Iorgulescu
Pro TV

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore și necesită intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale, au anunțat reprezentanții Spitalul Universitar de Urgenţă Elias.

"Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale. Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 8 septembrie, în jurul orelor 4,00, ca victimă a unui grav accident rutier. Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice: hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal, contuzie pulmonară bilaterală severă, fracturi costale bilaterale. Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical, au rămas să fie urmărite şi tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital", susţin reprezentanţii unităţii medicale într-un comunicat citat de Agerpres.

Duminică, în timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile. Tânărul de 24 de ani a murit.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO