Soferul prefectului de Timis, cascador pe sosele.Imaginile surprinse de radar l-au lasat fara permis

Ultima actualizare: 16-10-2012 05:02

Soferul a trecut in randul pietonilor. El a fost surprins de radar cand executa depasiri extrem de riscante cu masina in care se afla si superiorul sau, reprezentantul guvernului in Timis.

Acesta a sustinut ca soferul nu ar fi pus in pericol traficul rutier. Dar ultimul cuvant le apartine politistilor, care au hotarat sa-l sanctioneze.

In imaginile inregistrate de radarul politiei se vede cum masina in care se aflau prefectul Mircea Bacala, deputatul Alin Popoviciu si soferul, depaseste coloana pe linie dubla continua.

Consilierul prefectului, aflat la volan, le face insistent semn cu farurile masinilor din fata lui. Una dintre ele trece rapid pe banda intai, evitand un impact. La scurt timp, urmeaza un incident similar, cand soferul face o noua depasire riscanta, e drept, pe linie discontinua.

Cei de la Rutiera au tras masina pe dreapta, iar Mircea Bacala le-a spus ca aceasta se afla intr-o coloana oficiala.

Politistii au infirmat ulterior acest lucru, si au cerut prefecturii inca de saptamana trecuta sa precizeze cine era la volan.

Raspunsul oficial a venit abia luni, iar consilierul prefectului a fost instiintat ca va ramane fara permis pentru 30 de zile. Si va fi amendat cu 350 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO