Șofer prins la 2 luni după ce a ucis un om pe trecerea de pietoni. Unde se ascundea

13-02-2020 19:50


La aproape două luni distanţă după ce a provocat un accident înfiorător în Capitală, autorităţile au încătuşat un tânăr şofer.

Respectivul a lovit un pieton, în timp ce traversa regulamentar, şi fără pic de milă a fugit de la fața locului. În timp ce victima sa a murit, el a dispărut pentru o vreme din ţară. Azi noapte, când a decis să se întoarcă, îl aşteptau trupele speciale.

În ajunul Crăciunului, o cameră de supraveghere a surprins momentul în care un bărbat era lovit de o maşină în timp ce traversa regulamentar. Şoferul, nu doar că nu a oprit, ci şi-a continuat drumul nestingherit, în timp ce victima agoniza.

Transportat la spital, rănitul, în vârstă de 54 de ani, care avea doi copii, a murit la începutul anului.

Ca să stabilească traseul, poliţiştii au început să ridice imagini după camerele de supraveghere din zonă. Și aşa au aflat că maşina a fost abandonată la 2-3 străzi distanţă. Apoi au stabilit cine este proprietarul şi cine a condus-o în acea zi.

Urmele de pe maşina sechestrată de poliţiştii rutieri arăta clar cât de violent a fost impactul.

Între timp, cel responsabil de tragedie fugise din ţară ca să scape de repercusiuni. Este vorba despre un bucureştean de 20 de ani despre care anchetatorii au aflat că a plecat în Spania. După o lună de pribegie, miercuri noapte, la întoarcerea în ţară, autorităţile l-au aşteptat direct la aeroport. A fost încătuşat, reţinut şi dus în fața judecătorilor.

Poliția Rutieră: A recunoscut, dar nu a spus de ce a părăsit locul accidentului.

Magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Bărbatul este acuzat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

VIDEO PROTVPLUS.RO