Șofer căutat de polițiști, după ce a lovit un tată și un copil pe trecerea de pietoni

22-01-2018 16:28

Polițiștii sunt în alertă la Craiova și caută un șofer care a fugit de la locul accidentului, după ce a lovit, chiar pe trecerea de pietoni, o fetiță de nici doi ani și pe tatăl ei.

Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea. Au trecut deci mai bine de 40 de ore de atunci, iar vinovatul nu a fost identificat până acum.

Polițiștii verifică peste 200 de mașini care corespund descrierii făcute de martori. Vorbim despre o mașină de culoare închisă, model din anii 2000-2004, cu farul din dreapta spart. Fetiță de un an și 10 luni a fost dusă la Spitalul de Urgență din Craiova după accident, unde a fost preluată de colegii mamei sale, care este medic acolo. Femeia chiar era de garda, dar la altă secție.

Tatăl povestește că mergea cu fetiță la bunici. Copila era într-o tricicletă, iar în momentul în care au încercat să traverseze stradă, au fost izbiti de o mașînă! Șoferul a plecat fără să oprească.

Tatăl fetiței: "M-a lovit pe mine, un pic și din tricicletă, dar nu a lovit fetița. (...)El, din mașina pe care a lovit-o a ricoșat direct în noi și după aia pe o străduță lăturalnică și a fugit direct. Nu, nu, nu a oprit deloc. Cred că era un tânăr până în 30 de ani "

Fetița a fost stabilizată și externată, dar părinții spun că nu și-a revenit încă din șoc.

Prof.dr. Corneliu Sabetay, chirurg pediatru:"Prezenra un traumatism cranio-facial cu niște plăgi escoriate pe față. A necesitat pentru siguranță o imobilizare într-un aparat gipsat pelvi-pedios cu care va sta 3-4 săptămâni la domiciliu. (...)Și tatăl a suferit niște contuzii."

Polițiștii îl caută acum pe șofer.

Agent principal Mihaela Gird, purtător de cuvânt IPJ Dolj: "Au instituit filtre atât la nivelul mun. Craiova, cât și în localitățile limitrofe. Polițiștii efectuează și astăzi ample căutări, verificând peste 200 de autovehicule ale căror caracteristici corespund cu autovehiculul căutat. "

Camerele de supraveghere din zona respectivă erau defecte și nu au înregistrat accidentul. Așa că anchetă se anunță dificilă.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO