Soacra fostului pilot de Formula 1 Bernie Ecclestone a fost rapita. Recompensa in valoare de 36.7 milioane de dolari


Ultimul update: Vineri 29 Iulie 2016 07:20
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2016 12:23
Categorie: Stiri externe

Soacra fostului pilot de Formula 1, Bernie Ecclestone, a fost rapita in Brazilia. Recompensa este ridicata la 36.7 milioane de dolari.

Aparecida Schunk a fost rapita vineri din apropierea casei sale din Sao Paulo. Rapitorii au cerut 36.7 milioane de dolari pentru eliberarea soacrei fostului pilot de Formula 1, Bernie Ecclestone, potrivit Daily Mail.

Cunoscut pentru cursele castigate in tinerete, in acest moment barbatul este o persoana influenta in lumea motorsportului, fiind proprietarul companiei Bambino Holdings care detine 25% din drepturile comerciale asupra Campionatului Mondial de Formula 1.

O sursa apropiata politiei a declarat ca infractorii doresc achitarea sumei in lire sterline, iar intreaga suma sa fie pusa ulterior in saci de plastic, in cel mai scurt timp posibil.

Nu a existat nicio alta cerere de recompensa mai mare in Brazilia ca aceasta. Rapirea este o lovitura grea, cu doua saptamani inaintea inceperii Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Statul brazilian se teme ca oamenii nu vor mai acorda credit securitatii tarii si ca vizitatorii vor evita sa calatoreasca in Brazilia.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO