Şefa DSP Timiş, demisă după ce nu a reușit să vorbească despre primul caz de coronavirus

Ultima actualizare: 10-03-2020 22:36
Cornelia Malac, șefa Direcției de Sănătate Publică Timiș
Pro TV

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Cornelia Malac, a fost demisă din funcţie, marţi seară, după ce aceasta a făcut mai multe gafe în contextul crizei de coronavirus.

Demiterea Corneliei Malac vine la câteva zile după apariția unor imagini de la conferința de presă organizată după apariția primului caz de coronavirus din Timiș, șefa DSP având mari probleme în a se exprima în fața jurnaliștilor.

"Astăzi, în jurul orei 14.00, Direcția de Sănătate Publică a luat cunoștință de pozitivarea testului pentru o persoană cu... pentru o persoană de sex feminin, de 38 de ani, căruia i s-a ...reco... iertați-mă. Deci, astăzi, Direcția de Sănătate Publică a luat cunoștință de pozitivarea unui test..., nu, iertați-mă vă rog, un pahar cu apă dacă se poate...", a început Cornelia Malac.

Directorul DSP Timiș a cerut un pahar de apă, iar după o altă pauză lungă, a susținut că o derajează luminile camerelor de filmat, așa cum se poate vedea și în imagini.

Potrivit presei locale, în locul Corneliei Malac a fost numită interimar Luciana Mariana Rădulescu, fost director executiv la CJAS, începând cu anul 2012, scrie News.ro.

Totuşi, Cornelia Malac rămâne momentan în instituţie, pe postul de director economic.

În judeţul Timiş au fost depistate cinci cazuri de coronavirus, de la declanşarea crizei în România şi până în prezent. Toate aceste cazuri au fost vindecate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO