Scene dramatice in Capitala. Unui barbat i s-a facut rau si a murit sub ochii trecatorilor


Ultimul update: Sambata 25 Octombrie 2014 06:54
Data publicarii: Miercuri 22 Octombrie 2014 07:26
Categorie: Stiri actuale

S-au derulat scene dramatice marti seara, in Piata Iancului, din Capitala. Un barbat de aproximativ 60 de ani, care isi ducea traiul pe strazi, si-a gasit sfarsitul tot pe drumuri.

Martorii spun ca i s-a facut rau brusc si, dupa numai cateva minute, s-a prabusit. Medicii de la ambulanta au incercat sa il readuca in simtiri, dar eforturile lor au fost zadarnice.

Barbatul de aproximativ 60 de ani isi ducea zilele pe strazi, iar in ultima perioada dormea pe bancile din Piata Iancului, din Capitala. Marti seara, dupa ora 19:00, in timp ce se plimba, i s-a facut deodata rau, spun martorii.

"Striga ca il doare burta, ca il arde burta. Si s-a pus jos pe bordura. Zice 'da-mi apa'. I-am dat apa, s-a dezbracat in pielea goala si a inceput sa isi verse apa pe el si a inceput sa se tavaleasca prin iarba", spune un trecator.

Oamenii au cerut imediat ajutor. Doua ambulante au ajuns in zona in cateva minute.

Florentina Mitrescu, medic SMURD: "Un pacient gasit in stop cardio-respirator, a fost resuscitat, insa fara rezultat. Pacientul a fost declarat decedat."

In urma autopsiei, medicii legisti vor lamuri cauzele care i-au adus barbatului sfarsitul.

"Nu a baut, e om al strazii, nu are unde sa stea si circula pe aici de un an de zile. Nu era cu bautura", spune un martor.

Cei care il cunosteau spun ca barbatul avea doi copii: o fata si un baiat.

VIDEO PROTVPLUS.RO