"Scena a fost grea si pentru echipele de urgenta". Moment de reculegere in Spania, unde o romanca a fost ucisa de iubit

×
Codul embed a fost copiat

Impresionati de drama romancei care a fost ucisa in chinuri de fostul iubit, zeci de spanioli dintr-o localitate de langa Madrid au pastrat un moment de reculegere.

In frunte cu primarul, cu totii s-au aratat oripilati de violenta de care a dat dovada criminalul, care ulterior si-a luat zilele, fara sa isi asume acest pacat urias.

Anca avea doar 25 de ani si incerca pe cat posibil sa isi faca un rost in Spania. Nu ii era usor. De citeva luni se despartise de Adrian dupa o relatie tumultoasa in care el obisnuia sa o bata. Furios ca fata nu il mai dorea linga el si-a premeditat oribila fapta. Inainte de asasinat i-a spart contul de Facebook si a postat poze cu ei din vremurile bune.

"Scena gasita era destul de terifianta. Totul s-a desfasurat cu o violenta extrema, a fost greu si pentru cei de la serviciul de urgenta", povesteste Guillermo Tellez Hita, primar in Arganda.

Asasinatul a starnit o reactie puternica in comunitate. Zeci de locuitori din Arganda del Rey, au simtit nevoia sa se roage pentru sufletul chinuit al fetei.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Multi se gandesc ca Anca poate mai avea o sansa daca ar fi cerut ajutorul autoritatilor.

''Nu stim sa fi luat legatura aceasta tanara cu serviciul social ca sa ceara ajutor din punctul asta de vedere. Ea a cerut la un moment dat autoritatilor sa i se schimbe domiciliul", mai spune primarul.

Rudele tinerei povestesc ca mila pe care o simtea pentru cel care i-a devenit calau i-a fost fatala. Fata le-ar fi marturisit alor ei ca nu voia sa anunte politia ca sa nu il trimita pe Adrian la inchisoare.

"Ea mi-o zis ca o ameninta, ca daca nu se impaca o omoara dar nu mi-am dat seama ca se ajunge acolo. Cred ca a suferit un pic si apoi m-a sunat si s-a plans", povesteste matusa Ancai.

Anca a avut mereu o viata chinuita. Fusese parasita de tata de cand era mica iar mama a dat-o in grija unei matusi. La sfarsitul liceului a ales sa plece cu Adrian in Spania ca sa castige un ban. Chiar daca nu il cunoasteau bine pe baiat , rudele nu s-au opus.

"Cand s-a dus de aici s-a dus cu el si un timp tot a zis ca ii bine. De la un timp a inceput sa zica ca o mai bate Gelozia. Ea a fost foarte frumoasa si el nu ar fi vrut sa o lase sa lucreze. Ea s-a dus la lucru, lui nu i-a convenit si o inceput sa o bata. Tot a amenintat-o ca o omoara", spun rudele.

Apropiatii incearca acum sa adune suma necesara ca sa o aduca pe tanara inapoi acasa.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Un roman de 29 de ani si-a ucis iubita si apoi s-a sinucis, in Spania. Mesajul scris pe Facebook inainte de tragedie
Un roman de 29 de ani si-a ucis iubita si apoi s-a sinucis, in Spania. Mesajul scris pe Facebook inainte de tragedie

O crima infioratoare, urmata de o sinucidere, a ingrozit o localitate de langa Madrid, iar protagonisti sunt doi tineri din Bistrita Nasaud.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.