Scandalul Boureanu - Poliție. Fostul deputat va afla joi verdictul final în acest caz

Ultima actualizare: 02-05-2019 13:30

Fostul deputat democrat-liberal Cristian Boureanu aşteaptă joi verdictul final pe care trebuie să-l dea Curtea de Apel Bucureşti, după scandalul de acum aproape doi ani între politician şi câţiva agenţi de la Brigada Poliţiei Rutiere a Capitalei.

În prima instanţă, Boureanu a fost condamnat la doi ani şi două luni de închisoare, cu susupendare. Ca să fie sigur că nu ratează pronunţarea, el a venit de dimineaţă la instanţă, împreună cu iubita, judecată şi ea pentru acuzaţia de mărturie mincinoasă.

"Nu sunt momente ușoare. Sunt sentimente normale, haideți să ne vedem după sentință", i-a declarat fostul deputat corespondentul Știrilor Pro TV Ovidiu Oanță.

Decizia ar putea fi dată publicităţii în jurul orei 15.

Scandalul Boureanu - Poliție

Este vorba despre incidentul iscat în urma unui control rutier de rutină, între Boureau şi câţiva agenţi de la Brigada de Poliţie s-a iscat un scandal finalizat cu un pumn dat în plină figură de unul dintre subofiţeri politicianului. Acesta din urmă s-a ales cu câţiva dinţi lipsă.

După scandal, Boureanu s-a ales cu acuzaţii de ultraj, iar prietena lui, audiată în calitate de martor, a fost acuzată de mărturie mincinoasă. În prima instantă, fostul deputat a fost găsit vinovat. A primit o pedeapsă de doi ani şi două luni cu suspendare, pedeapsă pe care însă procurorii au considerat-o mult prea blândă, iar la Curtea de Apel au insistat ca ea să fie majorată şi implicit fostul politician să ajungă în spatele gratiilor.

Boureanu a insistat că sunt suficiente dovezi, mai ales imagini surprinse pe camerele telefoanelor mobile, care dovedesc că nu el a fost agresorul, ci mai degrabă victimă, motiv pentru care singura opţiune pe care şi-o asumă şi o accepta ar fi achitarea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO