Petrecere încheiată cu scandal în Capitală. ”Cadoul” primit de o femeie, de ziua ei, de la Poliție

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

De ziua ei, o femeie din sectorul 2 al Capitalei s-a ales cu dosar penal şi a împărţit nedoritul cadou şi cu trei invitate, dar şi cu un musafir nepoftit.

Se pare că petrecerea s-ar fi încins prea tare în faţa blocului, unde ar fi făcut exces de decibeli, aşa că au ajuns cu toţii la poliţie.

Până să urce însă în maşina agenţilor, totul a degenerat într-un scandal monstru.

Spiritele s-au încins la puţin timp după ora 20:00, când petrecerea părea să fie în toi.

Cei care au ajuns personaje principale în acest scandal susţin că sărbătoreau ziua de naştere a unei vecine, în fața blocului. Oamenii se plâng ca un echipaj de poliţie a venit şi le-a cerut să se legitimeze şi, în scurt timp, situaţia a degenerat.

"Era boxa un pic mai tare. La faţa locului era un băiat care a mai avut probleme, i-au zis să se legitimeze şi au sărit pe el. Am luat copiii de jos, că dădeau şi peste ei", spune o vecină.

"Trei bărbaţi pentru cinci femei li s-a părut prea puţin şi au mai venit două echipaje. Pe o femeie bătrână au pus-o pe capota cu faţa pe capota şi i-au sucit mâinile pur şi simplu la spate. Iar pe băiatul cu piciorul tăiat eu l-am ridicat de pe jos după ce l-au dărâmat domnii poliţişti", spune alt vecin.

În urma incidentului, patru femei, printre care şi sărbătorită, dar şi bărbatul care a ridicat iniţial suspiciuni, au fost conduşi la Secţia 9, pentru audieri. Tot acolo, au ajuns repede şi vecinii.

"Am vrut să dau o declaraţie şi nu au hârtie domnii poliţişti, să venim cu ea de acasă. Aşa ne-au spus domnii, bănuiesc că ironic", spun ei.

Uneia dintre femeile care dădeau explicaţii în fața anchetatorilor i s-a făcut rău, aşa că a fost solicitată şi o ambulanţă şi a primit îngrijiri medicale.

În final, în urma tărăboiului, bărbatul şi cele patru femei s-au ales cu dosare penale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO