Au rămas fără vacanța de vis, după ce s-au certat cu patronii unei firme din Brașov

Dată publicare: 24-08-2019 19:00
Dată actualizare: 24-08-2019 20:44


Scandal la sediul unei firme de închirieri rulote din Braşov, după ce patru familii din Bacău a venit să-şi ridice maşinile pentru care plătiseră deja.

Clienţii spun că firma nu şi-a respectat angajamentul şi că le-a oferit alte rulote decât cele convenite prin contract. Însă reprezentanţii societăţii susţin că, de fapt, le-au livrat maşini mai moderne.

În cele din urmă, clienţii au fost evacuaţi din curtea firmei, pe motiv că au devenit violenţi. Şi se vor întoarce acum acasă, în loc să plece în vacanţă visată.

Patru familii din Bacău au plănuit să petreacă două săptămâni în plimbare prin Europa, cu rulota. Au închiriat din vreme patru maşini de tip 4+2 premium, în care pot călători, conform pozelor de pe site-ul companiei, 6 persoane.

Sâmbătă dimineaţă, când au ajuns la reprezentanţa din Braşov, de unde ar fi trebuit să ia rulotele, au avut o surpriză. Două dintre maşini erau de 2+2. Conform imaginilor de pe site-ul, companiei, acestea ar fi mai mici, pentru 4 persoane.

Carmen Constantin, clientă: „În momentul în care am venit în curte, am realizat că nu sunt toate la fel. Au spus: „Da, astea sunt”. Unul a zis: „Îmi pare rău, ştiu ce aţi plătit, astea mi le-au trimis de la Bucureşti”. Au spus aşa: „Doamnă, nu este prima dată când fac aşa ceva”. Ca să nu i li se strice vacanţa, oamenii acceptă orice”.

Daniel Botez, client: „Noi am plătit o autorulotă premium 4+2 şi am primit o autorulotă în care e specificat 2+2, adică 4 persoane. Şi noi suntem 5, doi adulţi şi 3 copii între 12-16 ani.

Au pierdut 6.000 de euro

 

Reprezentanţii firmei de închirieri au chemat agenţii de pază şi i-au dat afară din curte pe clienţi. Apoi s-au făcut nevăzuţi. Clienţii au chemat inspectorii OPC, care au bătut degeaba la porţile închise.

Clienţii au achitat încă din luna februarie chiria pentru patru rulote, în total 6.000 de euro. Dar, spun ei, acestea nu sunt singurii bani pe care îi pierd.

Gabriel Constantin, client: „Tot concediul era foarte bine pus la punct, toate rezervările erau plătite la formula unu, toate campările făcute pe zile, pe ore, pe zone, ca tot concediul să fie de vis. Acum totul s-a dus de râpă.”

Reprezentantul firmei de închirieri susţine că oamenii nu aveau motiv să refuze rulotele, pentru că sunt toate de clasa premium şi, susţine el, rulotele 2+2 sunt chiar mai mari.

Florin Hrițuliac, reprezentantul firmei de închirieri: „Rulota 2+2 este superioară rulotei 4+2, atât ca şi cost de achiziţie, cât şi că performante tehnice. Autorulotele 2+2 sunt mai mari. Noi acest lucru le-am explicat, dar ei au devenit agresivi, lucru pe care noi nu îl tolerăm”.

Niciuna dintre cele patru familii nu a mai plecat în concediul plănuit. Oamenii au făcut cale întoarsă în Bacău şi vor să dea în judecată firrma de închirieri.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO