Micutzu, implicat într-un scandal violent pe stradă: „Să mă bată mama, că te omor!”. Imaginile filmate de martori

×
Codul embed a fost copiat

Scandal pe Calea Victoriei din Capitală: două grupuri s-au înjurat și îmbrâncit şi chiar au spart vitrina unui magazin.

Unul dintre protagoniști este actorul de stand-up comedy „Micutzu”. El și alte trei persoane implicate în conflict, au ajuns la secția de poliție. Polițiștii au dat amenzi, dar nu au încheiat deocamdată ancheta acestui incident.

Confruntarea a avut loc la miezul nopţi, în faţa unui magazin de băuturi de pe Calea Victoriei. Câteva momente mai devreme acolo ajunseseră Cosmin Nedelcu, zis Micutzu, împreună cu iubita lui şi un prieten. Actorul de stand-up comedy fusese abordat de cineva din grupul care se afla în faţa magazinului. I s-ar fi spus că este un iubitor de ciorbă de burtă. Dar apoi a fost şi înjurat, după cum ne-a declarat actorul.

Martor ocular: ”A început un mare scandal la terasă. Când a ajuns la terasă un bărbat a ridicat mâinile în semn de pace. S-au auzit ţipete s-a auzit un geam spart, după care o altă persoană care îl însoţea pe Micutzu a luat o masă şi a încercat să intre prin geamul securizat al magazinului. În magazin erau baricadate cel puţin trei persoane, o mamă cu un copil de trei ani”.

Scandalul a continuat inclusiv după sosirea echipajelor de poliţie, care au reuşit cu greu să-i potolească pe cei implicaţi. Totul era filmat de martori cu telefonul mobil din spatele geamurilor sparte.

Martor ocular: ”El a fost de o agresivitate ieşită din comun”.

Reporter: ”El a şi spart geamul?”

Martor: ”Da. Da”.

Într-un final Micutzu a fost urcat în maşina Poliţiei şi dus la secţie, unde a dat explicaţii în legătură cu cele petrecute. Inițial, actorul a susținut că nu vrea să facă niciun comentariu. La secţia de poliţie au mai ajuns trei persoane implicate în scandal. Poliţiştii au înregistrat plângeri din ambele tabere.

Periplul la secţia de poliţie s-a încheiat rapid: cu câte o amendă de 200 de lei pentru cei patru pentru schimbul de înjurături. Ancheta însă continuă pentru că a fost deschis un dosar penal pentru acuzaţii de loviri şi alte violențe, dar şi pentru distrugere.

 

Micutzu: Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart


Apoi, Micutzu a realizat un video în care a oferit mai multe explicații, precizând că nu el a spart geamul.

”Băiatul care mă înjura în video m-a înjurat mai mult de un minut și jumătate. Era și Poliția de față. Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult. Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere. Nu am mai putut să înghit toate c...turile astea. Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat. În momentul în care îmi înjuri familia, pe Internet, îți pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări. (...)

Într-adevăr, s-a pus un punct în seara de duminică. Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea. S-a pus în fața mea agresiv. Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui. Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat. A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat”, a mai spus Micutzu.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fata fostului star al fotbalului s-a dezbrăcat complet! Cum a apărut după ce le-a răspuns celor care s-au luat de ea că pozează sexy
FOTO Fata fostului star al fotbalului s-a dezbrăcat complet! Cum a apărut după ce le-a răspuns celor care s-au luat de ea că pozează sexy
Citește și...
Micutzu, implicat într-un scandal pe Calea Victoriei. Actorul susține că a fost agresat de un necunoscut
Micutzu, implicat într-un scandal pe Calea Victoriei. Actorul susține că a fost agresat de un necunoscut

Potrivit unor surse juridice, actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă ”Micutzu”, a fost implicat într-un scandal în noaptea de 15 spre 16 august, aproape de miezul nopții, în fața unui magazin din București.

Recomandări
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus

Autoritățile ruse au predat, sâmbătă, trupul lui Aleksei Navalnîi mamei sale, Liudmila. Însă nu se știe dacă familiei i se va permite să organizeze priveghi și funeralii publice.

George Simion, declarație uluitoare despre Republica Moldova, țară în care este interzis: „Urăsc acest stat artificial”
George Simion, declarație uluitoare despre Republica Moldova, țară în care este interzis: „Urăsc acest stat artificial”

Interzis pe teritoriul Republicii Moldova, George Simion a afirmat că urăşte “acest stat artificial”. În opinia liderului AUR, ţara vecină nu va intra niciodată în Uniunea Europeană.

Situație critică pentru Ucraina, prinsă între ofensiva rusă și promisiuni neonorate.
Situație critică pentru Ucraina, prinsă între ofensiva rusă și promisiuni neonorate. "Ne ducem către un deznodământ teribil"

Preşedintele ucrainean a marcat, sâmbătă, doi ani de la începutul invaziei ruse printr-o ceremonie de comemorare a victimelor războiului.