S-a baricadat in masina pentru ca firma de leasing sa nu i-o confiste

Ultima actualizare: 13-09-2012 11:14

Executare cu scandal la Brasov, unde o femeie s-a baricadat intr-o masina pe care firma de leasing a vrut sa i-o confiste. Este in urma cu ratele, asa ca societatea de la care si-a luat autoturismul a incercat sa isi recupereze bunul.

Furios ca femeia nu vrea sub niciun chip sa predea masina, reprezentantul firmei de recuperare loveste de nenumarate ori geamul si chiar reuseste sa il sparga. Fiica soferitei incearca sa intervina si sa il opreasca pe recuperator, insa acesta nu se lasa.

Sase ore a durat taraboiul. In tot acest timp, executorul judecatoresc a incercat s-o determine cumva pe doamna sa renunte la protest. Initial au desumflat rotile. Abia apoi au spart geamul si au deblocat portierele.

Femeia a reusit in prima faza sa le faca fata oamenilor legii. Politistii au avut apoi de furca si cu fata proprietarei.

Reprezentantul societatii de leasing spune ca nu s-au achitat doua rate la rand si era indreptatit sa actioneze in forta.

Cumparatorul crede insa ca n-a depasit termenul de plata, asa ca va da in judecata societatea de leasing. Masina a costat 31.000 de euro, iar oamenii au achitat deja 25.000.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO