Revelion 2020 în Piața Constituției: O-Zone, Haddaway, Milli Vanilli, Andre, 3Sud-Est

Ultima actualizare: 22-12-2019 10:31
Revelion 2020 in Bucuresti
Facebook.com

Hiturile anilor ’80-’90 vor fi live la ”Revelion 2020. Disco Night Fever” – organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Potrivit unui comunicat de presă, printre artiștii care vor urca marți, 31 decembrie, de la ora 17:30, pe scena din Piața Constituției se numără O-Zone, Haddaway și Milli Vanilli.

”În cele peste 6 ore de petrecere, staruri internaționale și artiști români vor aduce la „Revelion 2020. Disco Night Fever” hituri care au marcat generații întregi.”

Capete de afiș, trioul de senzație din Republica Moldova, O-Zone cântă pe aceeași scenă cu Haddaway și cu rapperul american Turbo B., fostul solist al trupei Snap!.

Lista invitaților străini este completată de artiștii din spatele numelui Milli Vanilli Experience (Face meets Voice) care vin la București pentru petrecerea de Revelion din Piața Constituției.

Printre invitații serii se numără și unele din cele mai longevive și de succes trupe din România ca Holograf și Vunk, dar și Horia Brenciu & HB Orchestra, iar trupa André cântă la „Revelion 2020. Disco Night Fever” la puțin timp după ce și-a anunțat revenirea în muzica românească.

Un alt nume important pentru muzica dance din România, trupa 3rei Sud Est va interpreta atât single-ul proaspăt lansat, dar și piese din topul discotecilor.

Concertul va fi deschis la ora 17:30 de Cristi Minculescu, Valter & Boro, urmat de Ovidiu Komornyik & OK Band, care aduc un tribut muzicii anilor ’80 din România.

Seara se va încheia cu un spectaculos show de artificii.

Intrarea este liberă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO