Remus Truica si-ar putea pierde proprietatea de 10 milioane EUR de la Snagov. Datoriile pe care le are omul de afaceri

Ultima actualizare: 02-04-2014 06:53

Afaceristul Remus Truica poate fi executat silit, la cererea unei banci careia i-ar datora trei milioane de euro. Judecatorii de la Buftea au fost de acord ca portareii sa intre pe domeniul de la Snagov pentru a pune sechestru pe orice este de valoare.

Mai exact, se poate pune sechestru inclusiv pe casa si cele zece hectare de teren care valoreaza de trei ori mai mult. Remus Truica este plecat la Monaco, iar domeniul sau de la Snagov pare vulnerabil acum in fata executorului judecatoresc, cata vreme si sotia lui Irina si fiicele lor sunt stabilite in Caraibe, la Saint Martin.

Portareii incearca de mai bine de un an sa recupereze la cererea unei banci un credit nerambursat de trei milioane de euro. Cu toate autorizarile in mana, executorul poate intra acum cu forta pe domeniul milionarului de la Snagov si sa vanda la licitatie orice ii cade in mana, cu conditia ca preturile obtinute sa acopere creanta.

Poate vinde la licitiatie inclusiv vila si terenul de un hectar, iar diferenta pana la zece milioane de euro, cat valoreaza proprietatea, sa i-o dea acestuia. Si problemele nu se opresc aici. Remus Truica - afirma surse apropriate de familie - ar fi fost notificat de autoritatile din Ilfov ca ar fi restant la impozitele pe cladiri si terenuri inca din 2011, iar valoarea restantelor s-ar ridica cam 10.000 de dolari.

Deocamdata, Remus Truica nu comenteaza nimic despre cele doua pretinse datorii neachitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO