Reactia lui Hector Bitar, dupa ce a pierdut procesul de custodie cu Irina Cristescu. "Scopul meu e sa fiu in viata Alessiei"

20-05-2016 18:17

 Hector Bitar, nepotul magnatului Carlos Slim, considerat multi ani cel mai bogat pamantean, a vorbit intr-un interviu acordat Stirilor PRO TV despre relatia cu Irina Cristescu si despre fetita lor, pentru care se lupta in instanta, Alessia.

Barbatul a negat acuzatiile mamei si a spus ca singura lui dorinta este sa ramana in viata copilei sale si sa o vada crescand. Nu si-a facut un plan in acest sens si nu exclude o intelegere cu mama ei, chiar daca aceasta nu a vrut sa auda pana acum de asa ceva.

Arhitectul mexican Hector Bitar va pleca sambata din Romania, pe jumatate fericit. Dupa ce instanta a decis, acum o saptamana, ca nu aproba cererea de inapoiere a fetitei lui in Mexic, barbatul a incercat sa se impace cu mama. Si-a vizitat copila in fiecare zi, cate doua ore.

Hector Bitar: "Ea este scopul meu in viata acum, am fost foarte fericit sa o fiu cu ea, sa o vad, sa ma uit in ochii ei, sa o tin de manute. Mi-a spus tata din a doua zi in care ne-am intalnit, m-a recunoscut si nu pot exprima in cuvinte ceea ce am simtit despre asta. Sunt foarte fericit."

Hector vrea sa convinga pe toata lumea ca nu este un om violent si ca suspiciunile sotiei lui sunt nefondate.

Hector Bitar: "Sunt o persoana normala, nu sunt violent si nu sunt dependent. Tot ceea ce vreau si scopul meu acum este sa fiu in viata Alessiei, sa raman in contact cu ea, sa fiu parte din viata ei, din educatia ei."

Alessia se afla acum in grija Irinei. Urmeaza divortul si judecarea custodiei aici in Romania.

Irina Cristescu: "Acum ne simtit cu adevarat protejate de statul roman, de insitutiile sale. A fost o lupta grea, dar am stiut tot timpul ca dreptatea si adevarul este de partea noastra. Ma bucur din inima si din suflet ca Alessia va fi un copil fericit."

Irina a plecat din Mexic, pe 20 martie 2014, ajutata de FBI, pentru ca Hector ar fi fost abuziv si alcoolic si ar fi planuit sa ii rapeasca fetita si pe ea sa o elimine. La inceputul lunii februarie, Tribunalul Bucuresti a hotarat ca Alessia trebuie sa revina in Ciudad de Mexico, insa mama ei a atacat decizia si a castigat la Curtea de Apel.

Tatal a deschis un proces pentru custodie si in Mexic, insa nici acolo nu este finalizat. Barbatul, nepotul lui Carlos Slim, un om de afaceri considerat ani la rand cel mai bogat om de pe planeta, a negat acuzatiile.


VIDEO PROTVPLUS.RO