Reacția lui Boureanu după ce fiica sa a fost bătută: "I-au spart un pahar în cap"

Dată publicare: 04-02-2019 17:52
Dată actualizare: 04-02-2019 18:00


boureanu

Fiica lui Cristian Boureanu a fost bătută într-un club bucureștean. Tatăl ei a declarat că va depune plângere la poliție pentru ca justiția să ia măsuri împotriva agresoarelor.

Tânăra a ajuns la spital cu răni pe tot corpul și cu capul spart, după ce a fost implicată într-un schimb verbal la baia clubului. Mai multe persoane s-ar fi năpustit asupra sa, după ce le-ar fi rugat să îi facă loc să se spele pe mâini, scrie Libertatea.

Conflictul ar fi continuat și mai târziu, când ar fi fost lovită cu un pahar din sticlă, la nivelul capului, mai precizează sursa citată.

„Azi am fost la IML să scoatem certificat medico-legal. Fiica mea are capul spart, a fost bătută cu sălbăticie. O să depunem plângere, mâine sau miercuri.

Marea supărare este că nu a fost vorba de un singur incident, însă bodyguarzii le-au asigurat și pe sărbătorită și pe invitații ei că le vor da afară din club pe agresoare. Însă, la 40 de minute după ce fiica mea a fost lovită la baie, fără să intre în vreo altercație, aceleași femei i-au spart un pahar în cap.

Chiar și avocații ne-au spus că nu ne lasă până nu depunem plângere”, a spus Cristian Boureanu pentru Perfecte.ro.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: perfecte.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO