Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu și Elis Armeanca, audiați la DIICOT


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018 17:02
Categorie: Stiri actuale

E agitaţie la DIICOT Ploieşti, unde câteva nume cunoscute din lumea mondenă au venit să dea explicaţii procurorilor dacă au consumat sau nu droguri.

Creatori şi critici de modă, cântăreţi de manele, dar şi chitarişti sau realizatori TV sunt vizaţi de anchetă poliţiştilor şi procurorilor.

Se pare că aceştia cumpărau substanţe interzise de la trei dealeri ce au şi fost reţinuţi joi noapte. Creatorul de modă Răzvan Ciobanu recunoaşte chiar pe contul său de Facebook că este suspect pentru deţinere şi consum de droguri de risc.

Dar, susţine el, nu îi cunoaşte pe cei bănuiţi de anchetatori că ar fi furnizat astfel de substanţe. Tot la audieri a fost chemată şi Raluca Bădulescu, o altă vedetă din lumea modei şi a televiziunii, care a refuzat să comenteze situaţia, după întâlnirea cu anchetatorii.

Citat de procurori, cântăreţul de manele Elis Armeanca, a declarat la ieşirea din sediul DIICOT că este doar martor în dosar.

Conform unor surse judiciare, ancheta a pornit încă din primăvară când ofiţerii BCCO şi procurorii DIICOT s-au sesizat din oficiu că un utilizator de Facebook ar fi implicat în traficul de droguri de risc şi mare risc.

Consumatorii dădeau 100 de euro pe gramul de cocaină şi 50 de lei pe cel de cannabis. Cei trei suspecţi reţinuţi joi noaptea vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar audierile vor continua şi săptămâna viitoare.

Răzvan Ciobanu, primele precizări cu privire la acuzațiile de deținere de droguri
Designerul Răzvan Ciobanu, audiat în calitate de martor într-un dosar de trafic de droguri
VIDEO PROTVPLUS.RO