Pulpe de pui izbite de asfalt ca să se dezgheţe. Explicaţia patronului restaurantului

×
Codul embed a fost copiat

Pulpe de pui dezgheţate prin...trântire pe asfalt. Asta a surprins cu telefonul mobil un tânăr, în spatele unui restaurant din Bistriţa.

La apariţia imaginilor pe Facebook, DSV s-a autosesizat şi a început o anchetă. Miercuri, la prima oră inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare au bătut la uşa restaurantului.

În urma imaginilor vizionate aceştia au constatat că este vorba despre manevrarea neigienică a pulpelor de pui congelate. În imaginile surprinse se vede clar cum angajatul restaurantului trânteşte baxurile de carne de pavaj, iar bucăţi de pui cad pe jos.

Luat la întrebări proprietarul localului a mărturisit că marţi după vizionarea filmuleţului a retras carnea din proprie iniţiativă de la consum. Astăzi produsele au fost predate autorităţilor pentru distrugere. Rămas fără marfă proprietarul va trebui să plătească şi o amendă de 10.000 de lei pentru greşeala angajatului care a fost deja concediat.

Pulpe de pui izbite de asfalt ca să se dezgheţe

Citește și
restaurante
Motivul pentru care românii nu au bani să meargă la restaurant, la o cină romantică

 

Articol recomandat de sport.ro
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Citește și...
Restaurantul din Paris a doi români, în topul Vogue. Dexter a fost finalist la MasterChef
Restaurantul din Paris a doi români, în topul Vogue. Dexter a fost finalist la MasterChef

Doi chefi români, care s-au specializat la școli de profil renumite, fac senzație cu restaurantul lor deschis într-o zonă bună a Parisului. Unul din ei, Bogdan Alexandrescu, ”Dexter”, a fost finalist în primul sezon al emisiunii MasterChef.

Motivul pentru care românii nu au bani să meargă la restaurant, la o cină romantică
Motivul pentru care românii nu au bani să meargă la restaurant, la o cină romantică

Suntem europenii care lasă cei mai puţini bani în restaurante, cafenele şi hoteluri. Datele Eurostat arată că dacă media Uniunii este de 1.400 de euro pe an, aici aceste cheltuieli abia ajung la 100 de euro pe an de persoană.

Restaurantul care oferă reduceri clienților care nu folosesc telefonul la masă
Restaurantul care oferă reduceri clienților care nu folosesc telefonul la masă

Telefoanele inteligente ne acaparează în asemenea măsură, încât nu le mai dăm atenţie oamenilor de lângă noi.

Recomandări
Surse | Răsturnare de situație în privința candidatului comun. Ruptura produsă deja în noul Guvern
Surse | Răsturnare de situație în privința candidatului comun. Ruptura produsă deja în noul Guvern

Candidatul comun pentru alegerile prezidențiale de anul viitor este pus sub semnul întrebării în noul Executiv.

Sebastian Burduja, triumfător pe Facebook: România exportă curent din energie eoliană, „verde și ieftină”
Sebastian Burduja, triumfător pe Facebook: România exportă curent din energie eoliană, „verde și ieftină”

România exportă din nou energie, produsă acum din centralele eoliene, afirmă ministrul de resort Sebastian Burduja, care pledează pentru acest tip de energie verde. Apa din lacurile de acumulare, pentru energia hidro, trebuie păstrată, spune el.

Dezinformări în mediul online. Reacția MApN după campania de fake news legată de „legea dronelor”. Prevederile proiectului
Dezinformări în mediul online. Reacția MApN după campania de fake news legată de „legea dronelor”. Prevederile proiectului

Apărarea și securitatea României nu sunt amenințate de Aliați și parteneri, spune răspicat MApN, care dezminte astfel dezinformările apărute pe tema modificărilor legislative în ceea ce privește apărarea spațiului aerian național împreună cu NATO.