Protest pe o cladire din Capitala. Un barbat sta pe imobil de 24 de ore si a venit pregatit cu rezerve de apa si mancare

27-07-2015 10:13


politia

Un barbat in varsta de circa 40 de ani din Pascani, nemultumit de anumite probleme pe care le are in instanta, s-a urcat din nou sa protesteze pe o cladire din Bucuresti, au anuntat luni oficiali ai Politiei Capitalei.
 

El a ales de aceasta data un imobil de opt etaje din strada Mircea Voda nr. 39, unde sta de 24 de ore. Potrivit surselor citate de Agerpres, la fata locului au fost trimise echipe de negociatori, ambulante si efective ISU - o autoscara, un punct de comanda si o masina de descarcerare.

Surse oficiale ale ISU Bucuresti au precizat ca barbatul este comunicativ cu negociatorii si ca a venit pregatit cu rezerve de apa si mancare, dand impresia ca este decis sa stea ceva timp.

"Nu prea ar avea ganduri sinucigase, se apropie de balustrada si revine", au spus sursele ISU.

Barbatul s-a mai urcat la sfarsitul lunii mai pe o macara in zona Calea 13 Septembrie, la intersectie cu strada Sebastian.

"Am inteles ca a fost crescut la o casa de copii si este suparat pentru niste lucruri care i s-au intamplat in tinerete", spunea atunci Adrian Marin, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.
 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO