Profesorul care a lovit o elevă şi-a primit sentinţa. A continuat însă cu violențele


Ultimul update: Joi 21 Martie 2019 17:34
Data publicarii: Joi 21 Martie 2019 16:37
Categorie: Stiri actuale

Un profesor de sport din judeţul Bistriţa-Năsăud, acuzat că în 2017 a lovit o elevă de 14 ani în faţa cabinetului directoarei, şi-a primit sentinţa: 4 luni de închisoare cu suspendare şi 30 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Uluitor însă, condamnarea nu l-a oprit pe bărbat să comită un alt abuz. Acum câteva zile a lovit din senin o fetiţă din clasa a V-a, pe coridorul şcolii. Poliţiştii au deschis o nouă ancheta.

Profesorul în vârstă de 48 de ani preda educaţie fizică la şcoală din comuna Șanț, judeţul Bistriţa-Năsăud de mai bine de 11 ani. Încă din 2011 dascălul a fost luat în vizor de conducerea şcolii pentrru că lovea elevii şi a fost sancţionat, ba chiar o dată i s-a desfăcut contractul de muncă. Dar tot nu s-a liniştit.

Părinţii copilei care în 2017 a fost trasă de păr de profesorul de sport considera că sentinta dată acum de magistraţi este mult prea blândă.

Deşi era cercetat pentru purtare abuzivă, profesorul a fost acuzat că a mai rănit o copilă de clasa a V-a. Părinţii ei au depus plângere la poliţie.

Mama: "Nu mai am niciun curaj să îmi trimit copila la şcoală! La toamnă merge ăsta mic la şcoală. Păi eu stau cu frică în san să îmi bată copiii? Până când treaba asta? E normal aşa ceva?"

Şi alţi părinţii sunt revoltaţi şi spun că nu mai au curajul să îşi trimită copiii la orele profesorului respectiv.

Poliţiştii au deschis acum un nou dosar penal.

Părinţii cer direcţiunii să îl schimbe pe profesorul de sport şi ameninţa că în caz contrar nu îşi vor mai trimite copiii la şcoală.

Un elev de 13 ani a murit, după ce a fost bătut de un profesor
Profesor din Botoșani bătut în clasă de doi elevi. Unul din ei i-a tras scaunul de la catedră
VIDEO PROTVPLUS.RO