Poliţia a descoperit în Bucureşti o reţea de prostituţie care exploata fete sub 14 ani

Ultima actualizare: 09-10-2019 09:59
actiune a politiei

Patru percheziţii au loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti, într-un dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor, în care mai multe persoane urmează să fie duse la audieri.

UPDATE 09:50 Cele 3 minore implicate în caz, la momentul comiterii faptelor aveau 11, 12 şi 13 ani. Şi una dintre persoanele acuzate de proxenetism era minoră la momentul comiterii faptelor. Printre cei implicaţi în dosar ar fi şi bărbaţi cărora le-au fost vândute copilelele.

”În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti prin Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează 4 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor. De asemenea, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere”, anunţă Poliţia Capitalei.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore sau au înlesnit practicarea prostituţiei unor minore, obţinând foloase materiale de pe urma acestora.

Cercetările au fost declanşate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale pe baza unor informaţii. Persoanele depistate urmează să fie duse pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO