Polițist din Vaslui acuzat de viol de două tinere: ”Am fost sechestrate”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Două tinere din Vaslui au reclamat  la poliție că au fost violate și sechestrate în ziua sfinților Mihail și Gavril, unul din agresori fiind un polițist.

Cele două fete din municipiul Vaslui au fost luate din oras și duse la Lunca Banului, sub pretextul unei onomastici, însă aici ar fi fost violate si împiedicate sã plece, potrivit vremeanoua.ro.

”Am fost sechestrate”, au spus cele douã fete. Sãtenii din Lunca Banului s-au mirat când au văzut Poliția la locuința indicată în plângerile penale. “Unul dintre băieții în cauză se numeste Darie. Politia a venit aici vineri, cred, și a făcut verificări, dar nu se va rezolva nimic. Unul dintre bãietii implicati este polițist și treaba va rămâne exact așa, vă dati seama”, a declarat un localnic pentru sursa citată.

Primarul comunei Lunca Banului, Dănuț Tofan, a confirmat existența unei plângeri, dar a spus că nu este în măsură să ofere informații: ”Domnul șef de post nu a vrut să îmi dea niciun detaliu, căci este o anchetã în curs. Ar fi douã fete și ar fi implicat și un politist, dar nu e de pe raza comunei noastre. Dar, repet, oficial, nu vă pot spune nimic, pentru că eu, ca primar, când vorbesc un lucru, trebuie sã fie clar si verificat. În acest caz nu pot spune decât ce am auzit și nu aș vrea.”

Surse din Poliție confirmă că a fost depusă o plângere, ancheta fiind preluată de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Huși. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO