Pisica salvata de pompieri dintr-un apartament cuprins de flacari, in Timisoara. "Era in coma, i-am pus masca de oxigen"

Ultima actualizare: 27-07-2016 07:45

Interventie cu surprize pentru pompierii din Timisoara. Dupa ce au evacuat aproximativ 25 de persoane dintr-un bloc, in urma unui incendiu, in apartamentul cuprins de flacari militarii au gasit si o victima: pisica proprietarilor.

Acestia nu erau acasa in acele momente. Felina era in coma, dar si-a revenit dupa ce a primit primul ajutor.

Panica s-a instalat dupa ce vecinii au observat ca scara blocului este invadata de un fum gros. Oamenii au sunat repede la 112. Pompierii au ajuns in scurt timp si i-au evacut de urgenta pe locatari, printre ei, si o femeie imobilizata intr-un scaun rulant.

Dupa ce au intrat in apartamentul de la etajul 3, unde izbucnise incendiul, pompierii au gasit si o victima: pisica proprietarilor. Biata mata inhalase mult fum, asa ca salvatorii i-au pus imediat o masca de oxigen, ca sa o ajute sa isi revina.

Cand au aflat ce s-a intamplat, stapanii s-au intors acasa intr-un suflet.

Radu Felix, ISU Timis: "Am procedat la evacuarea intregii scarii, deoarece a fost degajare mare de fum. Din apartamentul cu incendiul a fost salvata o pisica, care la sosirea noastra era in coma. Am gasit-o in hol, am evacuat-o si i-am administrat oxigen."

Din primele cercetari, se pare ca incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit la o priza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO