Peste 5.000 de pastile de Ecstasy descoperite la o grupare de traficanți de droguri, în Timiș

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
droguri Arad
Politia Romana

Peste 5.000 de pastile de Ecstasy, dar şi 202 grame cannabis, au fost descoperite în urma unui flagrant şi a trei percheziţii domiciliare făcute de poliţişti şi procurori DIICOT Arad.

Patru persoane care ar fi format o grupare de traficanţi de droguri pe relaţia Olanda – România au fost arestare preventiv, vineri, pentru o perioadă de 30 de zile, relatează news.ro.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au prins patru suspecţi care ar face parte dintr-o grupare de traficanţi de droguri de risc şi mare risc care ar fi adus din Olanda Ecstasy şi cannabis pentru a le vinde în România, în special în vestul ţării.

Potrivit unui comunicat remis vineri de Poliţia Judeţeană Arad, patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din judeţul Timiş, acţionau în cadrul grupării, începând de anul trecut.

Unul dintre suspecţi, în vârstă de 20 de ani, a fost prins în fragrant de către poliţiştii de crimă organizată. Tânărul oferea spre vânzare 250 de comprimate de Ecstasy, iar în afară de această cantitate mai avea asupra sa o pungă cu 240 de comprimate.

În urma flagrantului, poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat trei percheziţii domiciliare în Timişoara, în locuinţele membrilor grupării, fiind descoperite alte 4.535 comprimate Ecstasy, dar şi 202 grame de cannabis, valoarea drogurilor fiind estimată la peste 260.000 de lei.

Cei patru suspecţi au fost prezentaţi, vineri, Tribunalului Arad, iar judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO