Percheziţii la Romatsa într-un dosar de posibil abuz în serviciu: 6 persoane audiate

Ultima actualizare: 29-01-2019 22:07
romatsa,
Inquam Photos / George Calin

Şase persoane, printre care şi un secretar de stat în Ministerul Transporturilor, au fost duse la audieri marţi seară, în urma unor percheziţii desfăşurate la Romatsa într-un dosar de posibil abuz în serviciu. 

Percheziţii la Romatsa într-un dosar de posibil abuz în serviciu. Potrivit unor surse apropiate de anchetă e cercetat între altele un contract de asistența juridică încheiat cu o casă de avocatură de Romatsa. Aceleaşi surse afirmă că miza ar fi fost contestarea unei amenzi date de FISC celor de la Romatsa. În dosar e începută deocamdată urmărirea penală în rem, adică pentru fapte, nu şi împotriva unei persoane. Marţi seara au fost audiate 6 persoane între care cei de la biroul juridic.

Printre cele şase persoane duse la audieri se află şi actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea, care a condus în perioada respectivă Departamentul juridic al Romatsa, precum şi fostul director Romatsa Valentin Cimpuieru.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO