O prostituata cu amenzi de 76.000 de lei neplatite nu vrea nici sa munceasca in folosul comunitatii

Ultima actualizare: 06-11-2012 02:07
Munca in folosul comunitatii

Amenzile de peste trei sferturi de miliard de lei vechi neplatite i-au adus unei prostituate din Pitesti 1.000 de ore de munca in folosul comunitatii, din partea instantei.

Cum prostituata prefera sa munceasca in folosul ei si nu al comunitatii, nici banii nu i-a platit, nici la munca n-a aparut.

Disperati, cei de la Primaria Pitesti au dat-o din nou in judecata, pentru a-i transforma orele de munca inapoi in amenda, de teama ca sentinta anterioara ar putea fi prescrisa.

Si uite asa, prostituata si primaria se invart intr-un cerc vicios, din care nu pare a exista nicio iesire.

Angajatii serviciului taxe si impozite au trimis adrese de instiintare catre tanara pe numele careia politistii din Brasov intocmeau numeroase procese verbale de contraventie.

Femeia nu dadea niciun semn ca ar vrea sa plateasca, iar primaria a incercat s-o "execute". Cum nu avea niciun bun mobil sau imobil pe care putea fi pus sechestru, cei de la primarie i-au intentat procese pe banda rulanta.

Socati de-o asa suma stransa din amenzile primite pe marginea trotuarului, pitestenii sunt de parere ca tanara trebuie sa munceasca pentru a-si ispasi pedeapsa data de instanta.

Cert este ca prostituata n-a fost deloc incantata de noul loc de munca "oferit" de instanta, asa ca nu s-a prezentat la noul job. Este motivul pentru care reprezentantii primariei Pitesti s-au intors in instanta, de teama ca s-ar putea prescrie pedeaspa cu munca. Acum cer, din nou, banii rezultati din amenzi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO