O persoana s-ar fi inecat in Dunare, in Tulcea. Un elicopter SMURD si trei ambarcatiuni participa la misiunea de cautare

Ultima actualizare: 04-07-2016 07:50
smurd

Trei ambarcatiuni ale Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta (SVSU) din Sfantu Gheorghe si un elicopter SMURD din Constanta cauta, vineri dupa-amiaza, o persoana care s-ar fi inecat in zona in care Dunarea se varsa in Marea Neagra.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta, apelul de urgenta a fost facut de o persoana aflata pe mal care a observat o alta persoana in apa, iar SVSU Sfantu Gheorghe a mobilizat trei ambarcatiuni pentru cautarea si salvarea persoanei care s-ar fi inecat.

"In sprijinul acestora (al lucratorilor SVSU, n.red.), a fost trimisa in misiune salupa de interventie a Detasamentului de Pompieri Tulcea, cu un echipaj de cautare-salvare, iar un elicopter SMURD Constanta s-a deplasat la fata locului pentru a asigura asistenta medicala prespitaliceasca", se arata in comunicat.

Acesta ar fi cel de-al doilea caz de inec petrecut pe raza judetului Tulcea in ultimele zile si al treilea inregistrat in ultimele doua luni, potrivit ISU Delta.

Misiunea de cautare a adolescentului care s-ar fi inecat in Dunare in urma cu doua zile, in apropiere de Turcoaia, va continua si in urmatoarele zile, a precizat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al ISU Delta, Angela Tulceanu
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO